Kapper knipt klant in een kapsalon

Kapsalon

Bent u uw haar beu? Toe aan een nieuw kleurtje of een nieuw model? Of juist alleen voor (écht) de puntjes? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik kijk samen met u wat de mogelijkheden zijn in combinatie met uw wensen.
Ik ben in 2012 afgestudeerd als Allround Kapper aan het IMKO College. Ook volg ik nog verschillende cursussen en trainingen, om alles weer is op te frissen, maar ook zeker om op de hoogte te blijven van de nieuwste knip- en kleurtrends!

Wilt u niet alleen uw haar laten knippen of verven, maar bent u ook toe aan een pedicurebehandeling of een soak off gellak op uw hand- of teennagels? Dit kan in één behandeling, bijvoorbeeld als de verf intrekt!

Producten Kis Haircare in een kapsalon

Kis

In de kapsalon werken we met de producten en de haarverf van Kis Haircare. Kis gaat voor optimale kwaliteit van het haar en heeft dan ook verzorgingsproducten die voor optimaal herstel gaan, mocht uw haar beschadigd zijn. Maar liever nog voorkomen ze zoveel mogelijk dat het beschadigd. 
Kis Haircare is een merk dat zich heel erg vernieuwd, en met veel nieuwe producten komt. Deze zijn dan ook zo snel mogelijk in de salon te vinden.

Transformatie van een kapsel
Transformatie van een kapsel
Transformatie van een kapsel